tiistai 25. marraskuuta 2014

Täällä taas

Ensiksi haluan kertoa että täällä on kaikki kunnossa ja me kaikki kolme voidaan hyvin. Toiseksi haluan pahoitella tätä mennyttä kahden viikon blogihiljaisuutta. Varmuuden vuoksi piilotin tämän blogin viime metreillä ennen perheille kertomista ja nyt kun kaikki läheiset ovat tietoisia ja erittäin onnellisia niin voin hyvissä mielin jatkaa siitä mihin viimeksi jäätiin ja aloittaa tämän bloggailun nyt oikein urakalla!

Rv 9+1: Kohtua vihloi, oon tosi väsynyt ja nälkäinen. Aamuisin töissä heikottaa tai pyörryttää jos en oo syönyt tarpeeksi. Ja tarpeeksi tarkoittaa sitä että tällä ruokahalulla pitäisi tankata ruokaa tunnin välein.

Rv 9+2: Herään vessaan ja iskee todella kova ja repäisevä maha kipu. Olo on onnellinen ja iloinen. Vatsa kipuilee ja sitä nipistelee. Nälkä on jatkuva. Piilotin blogin väliaikaiseksi.

Rv 9+3: Kohtua vihloi. Meillä oli bänditreenit ja pikkusisko kyseli, että milloin meille tulee vauva. Äidin mies tokaisi siihen vitsillä: ''Saattaa olla jo!'' Myös ystäväni T kysyi asiasta. Äiti taas jankkaa etten voi tosta noin vaan tehdä vauvoja, verenpainetaudin takia. Eikä kukaan tiedä vielä asiasta mitään. Hauska sattuma!

Rv 9+4: Tänään oli meidän hyvän ystävän pojan 1 vuotis syntymäpäivät. Juhlat olivat todella ihanat. Otettin paljon kuvia je L:n synttärikakku oli hieno sininen auto. L sai ihania lahjoja ja meidän lahjasta kiiteltiin kovasti. Juhlista mentiiin roudaamaan bändikamat illan keikkaa varten. Tehtiin soundit ja mentiin sitten hakemaan ruokaa pizzeriasta. T kyseli ja paijasi mun mahaa (!!!) että koskas teillä on pullat uunissa. Hahaha, sielähän se meidän vaavi jo on. Sanottiin ettei tiedetä ja puhuin Matiakselle sillälailla että niin, koska me tehtäis meille vauva.. pliis.. <3 Mentiin kotiin venailemaan keikan alkua ja nukahdettiin. En ole varmaan koskaan ollut niin väsynyt. Oli pakko kuitenkin nousta klo 23 koska tunnin päästä pitäisi jo olla lavalla Hyvinkäällä. Keikka oli oikein onnistunut ja loppujenlopuksi oli hauska ilta!

Rv 9+5: Tehtiin siskonmakkara keittoa, käytiin Honkkarissa, Prismassa ja Jyskissä shoppailemassa jouluksi uutta sisustusta kotiin. Illalla katsottiin kostoa ja salkkareita.

Rv 9+6: Tänään oli ekaa kertaa aamupahoinvointia. Sitä kesti noin tunnin verran. Meninkin jo pariin otteeseen pöntön eteen kontalteen, mutta oksennusta ei tullut. Yhtäkkiä olo parani ja sain syötyä keittoa. Matias vei mut ekaa kertaa töihin ja matkalla vihloi pari kertaa. Ne oli ekat oireet kolmen päivän jälkeen. Olo on tyyni, mutta huominen lääkärinkäynti jännittää. Työpäivä meni ihan supernopeasti kun tiesi ja odotti vain että työt loppuu ja kello lyö 22 niin kulta on mua duunipaikan pihalla jo odottamassa. <3


2 kommenttia: