lauantai 25. kesäkuuta 2016

Keikkaa pukkaa

Mitenköhän sitä on aina näin väsynyt vaikka nukkuisi kuinka pitkään ja hyvin? :D Tulin kirjoittamaan teille pikaiset kuulumiset! Ensinnäkin haluan toivottaa hyvät juhannukset kaikille lukijoilleni. Tänään esiinnytään Sarcan kanssa illalla klo 23:00 Tampereella. Oon kotona vasta yöllä lähemmäs klo 3. Pojat jää kotiin niinkuin viime viikollakin kun oltiin soittamassa Hyvinkäällä ravintola Hopealyhdyssä.


Ensiviikonloppuna onkin sitten edessä pojan toinen yökylä reissu ja Riihimäki rock festarit. En oo aiemmin festareilla käynyt. Oon ollut enemmänkin keikoilla kävijä. Nähty on muunmuassa KISS 3 kertaa, Lady Gaga 2 kertaa, Miley Cyrus, AC/DC, Ozzy Osbourne, Pink, Red hot chili peppers, Gwen Stefani, 30 seconds to mars, Dimmu Borgir, hmm ja mitähän kaikkea vielä...

Mutta ensiviikolla nään Keekin keikan ensimmäistä kertaa! :D Kyseisen herran oon nähnyt vain kerran aiemmin livenä kun esittivät Elastisen kanssa pari yhteiskappaletta viime kuussa Hartwall areenalla Elastinen feat keikalla. Ensiviikolla onkin sitten keikkavapaa viikonloppu ja lähdetään festareille juhlimaan mukavalla kaveriporukalla! Toivottavasti kaikilla on ollut mukava ja turvallinen juhannus. Pysykäähän ihmisinä ja nähdään tänään illalla Tampereella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti