torstai 30. kesäkuuta 2016

-1 hääpäivä

Tasan vuoden päästä eletään jännittäviä aikoja, jännittää jo nyt. Tasan vuoden päästä saan uuden nimen. Tasan vuoden päästä avovaimo muuttuu vaimoksi ja neidistä tulee rouva. Tasan vuoden päästä menemme naimisiin!


Vuosi aikaa. Ja vuosi menee nopeasti. Mitä kaikkea on jo tehtynä?
- Hääpaikka on varattu.
- Valokuvaaja on varattu.
- (Maailman täydellisin) Hääpuku on ostettu.
- Vieraslista on tehty.
- Save the day kortit on tilattu.
- Kaasoa on kosittu.
- Polaroid kamera on ostettu.
- Boolihanat on ostettu.

Seuraavan viikon aika tapahtuu seuraavaa:
- Pitopalvelu varataan, heti kunhan saadaan uusi tarjousehdotus.
- Bestmaniä kositaan virkaan.
- Save the day kortit postitetaan, kunhan ne saapuvat postista
ja kunhan ollaan selvitetty kaikkien vieraiden osoitteet!


Joka päivä tulee mietittyä häitä. Mitä koristeita? Minne? Millä tavalla? Millaisen kynän ostan vieraskirjaa varten? Minkä ostan vieraskirjaksi? Kutsunko tämän vieraan? Mitä on mun jotain lainattua ja jotain sinistä? Millaiset kengät ostan? Minne Pate menee hoitoon hääyöksi kun kaikki läheiset ovat hääjuhlissa? Minne mennään häämatkalle? Miten pitkä matka? Milloin matka varataan? Saako Matias lomaa? Mitkä astiat ostan karkkibuffettiin? Entä ottimet? Montako syöttötuolia tulee? Tuleeko niihinkin tuolihuput? Häämeikki? Laukku? Kirkko ja sen kellonaika? Ulostulo musiikki? Kuka DJ? Missä yövyn kaason kanssa edellisyön? Entä missä meidän lapset ovat silloin? Mun äidin luona? Miten Pate pukeutuu häihin? Ilman äitiä? Miltä rakennekynnet ja ripsien pidennykset tuntuvat? Jaa kuka ne tekee? Montako kertaa käyn vielä ennen häitä raidoittamassa hiuksia? Säästynkö rusketusrajoilta?


Lista on loputon ja jokapäivä yritän keksiä kysymyksiin vastauksia ja ideoimaan mahdollisimman paljon. Miten mikäkin kannattaa hoitaa. Elokuussa alkaa myös lähihoitajakoulu ja pitäisi ottaa selvää koulukirjoista. Löytyykö niitä kirjastosta? Vai kannattaako ne ostaa? Kello on jo yli puolen yön kun katsellaan jalkapalloa jatko-ajalla. Jätän tämän postauksen tähän ja kömmin Paten luokse makkariin jos vaikka ehtisin nukkua ennenkun hän herää.

Tässä on vielä kaason kosintavideo siskolleni. Aluksi ajattelin että eei.. me ollaan niin erilaisia vaikka läheisiä ollaankin. Mutta se vain tuntui oikealta, onhan hän mun rakas siskoni Amanda. En aijo jättää kaasolle oikeen mitään muuta vastuuta kuin polttarit, o'ou!!!

Ollaan koettu yhdessä ylä- ja alamäet ja nyt koetaan yhdessä myös tämäkin! Ama oli todella sanaton, otettu ja liikuttunut eleestäni. Tästä se lähtee, viimeinen vuosi Pietikäisenä, vaikka sisimmässäni tulen olemaan aina ja vain Pietikäinen. Nimi on isältä ja isän isältä ja ja... Siitä on vaikea luopua. Mutta otan iloisin mielin vastaan uuden hienon ja komean nimen Koskimäki! Onhan se meidän lapsen/perheen nimi. NYT nukkumaan!! Taas meinasi lipsua ja pitkittyä...

3 kommenttia:

  1. Ihanaa! Teillä on paaaljon suunniteltavaa:) mutta näköjään jo paljon ootte saanut aikaiseksi! Meidän lapsilla oli peräkkäisinä päivinä lasketut ajat, joskus sulle kommentoin viime kesänä mutta muuten vaan lukenut :) piti tulla sanomaan, että kannattaa kokeilla irtoripsiä aiemmin, ettet saa niistä mahdollista allergia kohtausta hääpäivänä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit kommentoimaan, saa tulla useamminkin! :) Mites siellä on mennyt? Vauvavuosi ainakin meni ihan hujauksessa? :) Kävelläänkö teillä vielä? :)

      Joo totta puhut ja oon miettinyt täysin samaa! Aijon jo loppukeväästä käydä laitattamassa ripset niin siinä ehtii parin huollon aikana vähän hakea niiden pituuksia ja kaarevuuksia ja muutenkin harjoitella meikin tekoa niiden kanssa! :)

      Poista
    2. Tosi hyvin meni, tuntuu että päästiin helpolla :D vuosi meni niin hujauksessa ettei ikinä, pikkuhiljaa kävelee pidempiä matkoja, mutta enemmän vielä konttaa :)

      Poista