maanantai 22. joulukuuta 2014

Nuha, flunssa, kuumetauti, eihän siitä kukaan nauti!

Rv 12+5: Sunnuntaina vain rentouduttiin ja herkuteltiin kotona. Katseltiin telkkaria, kostoa, the joulukalenteria! 
Ihanaa kun joulu tulee! <3

Rv 12+6: Tänään oli viimeinen työpäivä taimitarhalla. Pystyin olemaan töissä vaan tunnin. Jo puolen tunnin jälkeen alkoi seisominen heikottamaan todella paljon. Kunto ei enään kestä tuota seisomistyötä. 
Loppupäivän otin rennosti ja huilin sängyn pohjalla. 

Rv 13+0: Tänään alkoi työt joulukorttilajittelussa Riihimäellä. Ihanaa! Työmatkakin on super lyhyt. Mutta seisominen alkoi taas heikottamaan niin paljon joten tein erittely työtä vain noin 20 minuttia jonka jälkeen tein lajittellutyötä istualteen. Matias haki mut töistä ja kotona syötiin lounaaksi uunilohta. Matias kävi aamulla sairaalassa sydänfilmissä rintakipujen vuoksi. Kipu osoittautuikin jumissa olevaksi kylkilihakseksi, hyvä niin!! Illala käytiin Matiaksen siskon nimipäivä kahveilla ja siellä oli varsin hulvaton meno. Saatiin sieltä mukaamme 3 Matiaksen vanhaa vauvanvaatetta.

Rv 13+1: Tänään tulin kipeäksi. Kova flunssa, mutta ilman kuumetta, töissä oli vähän pöhnäinen olo.

Rv 13+2: Sain nukuttua todella huonosti. Nenä on todella tukkoinen, limakalvot ovat kipeät ja hengittäminen sattuu. Olo on ihan hirveä! Jaksoin kuitenkin olla kokopäivän töissä koska huomenna on töistä kuitenkin vapaapäivä. 
Jaksoin myös siivota kevyesti Matiaksen kanssa.

Rv 13+3: Vapaapäivä! Takana on taas yksi todella huonosti nukuttu yö. Viime iltana iski järkyttävät kylkikivut, enkä hetkeen pystynyt liikkumaan. Tänään kävin Willassa ystäväni kanssa. Käytiin lounaalla kiinalaisessa ja sain ystävältäni joululahjoja ja kihlajaiskortin. Kierreltiin Willassa ja ostin Matiakselle kaksi joululahjaa ja myöhemmin Matias haki minut Hyvinkäältä kotiin. Illemmalla mentiin keikalle nuorisotapahtuma rocksprinttiin. Olo on hirveä, maha kipuilee, niistäminen sattuu kohtuun, ääni on maassa ja korvat lukossa. Silmiä siristelee kun kokoajan aivastuttaa. 
Höyryhengitys ei auta eikä mitään nenäsumutettakaan saa käyttää.

Rv 13+4:  Sain tämän viikonlopun sairaslomaa. Tänään käytiin Ikeassa pikkusiskon ja Matiaksen kanssa. Ostettiin mm. vauvalle lusikoita ja lautasia. Kerrottiin lihapullia syödessä pikkusiskolleni että hänestä tulee kummitäti. 

Rv 13+5:  Olo on vielä todella huono, flunssainen ja heikko. Mutta ekaa kertaa keskiviikon jälkeen sain nukuttua kunnon yöunet. Sarvikuonon käyttö on auttanut tukkoisuutta :D

Rv 13+6: Tänään olo on alkanut vihdoin helpottamaan. Olin töissä jopa huimat 9 tuntia huhhuh! Aika meni tosi nopeasti kun olo ei ole enään niin sekava ja tukkoinen.

Rv 14+0: Tokavika päivä töissä joulukorttilajittelussa. Siellä on ollut niin kivaa! :) Oon tykännyt todella paljon olla siellä. Olo on vielä flunssainen mutta pahin on jo takana.

 
Ps! Seuraa mua Instagramissa: Sandraaaaaaw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti