perjantai 17. lokakuuta 2014

Vihlaisu päivässä piristää kummasti!

Rv 5+1: Tänään ei ollut oikein mitään oireita paitsi rinnat ovat tottakai olleet turvoksissa kokoajan ja nännit ovat kosketusarat. Kaipailisin kyllä jotain muitakin oireita. 
 
Rv 5+2: Jes! Tuli kyllä leveä hymy huulille kun kohtua vihloi töissä ja vielä oikein kunnolla. Kahtena edellisenä päivänä ei vihlonut ollenkaan. Matias lohdutteli että vaavi vain lepäilee ja kyllä sillä siellä kaikki on hyvin. Tänään sitten vihdoin baby ilmoitti olemassaolostaan kivun muodossa. Kyllä yksi vihlaisu päivässä piristää kummasti! Tänään tilasin itselleni pahoinvointirannekkeet.

Tein eilen meidän molempien lemppari makaronilaatikon ja ajattelin jakaa sen reseptin nyt teidän kanssa. Ruokaa tällä reseptillä tulee aika paljon, mutta ainakin ruokaa on riittävästi ja samalla vaivalla tekee vähän enemmän.


1. Keitä 300g makaronia 2. Paista 750g jauhelihaa 3. Pilko 2 sipulia  4. Sekoita isossa kulhossa keskenään:
150g aurajuusto, sipuli, jauheliha ja makaroni ja asettele ruoka uunivuokaan


5. Sekoita keskenään 3 kananmunaa, 1,5dl maitoa ja 2,5dl juustoruokakermaa 6. Kaada seos tasaisesti uunivuokaan 
7. Ripottele juustoraaste päälle ja laita vuoka uuniin 35 minuutiksi 200 asteeseen 
8. Tadaa! Nyt on herkku makaronilaatikko valmis! 


Tänään on Rv 5+3 ja kohta on ensimmäinen työviikko taimitarhalla takana. Eilen tilaamani pahoinvointiranneet saapuivat tänään aamulla postissa. Olipas nopea vuorokauden toimitus! Mulla ei ole vielä ilmennyt mitään pahoinvointia, mutta tilasin nämä jo nyt, koska haluan ennaltaehkäistä pahoinvoinnin töissä. Haluan uskoa että nämä kaikkien kehutut rannekkeet toimivat myös minulla ja näin ollen en enään stressaa siitä miten raskaus tulee vaikuttamaan työntekooni. En halua kuitenkaan käyttää rannekkeita kotona ja viikonloppuisin, ellei ole jotain erityistä menoa. Ihan vain siksi, koska haluan kokea ensimmäisessä raksaudessani kaiken mahdollisen - niin hyvässä kuin pahassa. Mua ei haittaa oksennella tälläisen asian takia kotona, mutta en kuitenkaan halua että pahaolo iskee työpaikalla. Katsotaan miten nämä vaikuttavat minun raskauteeni. Pahimmat viikot ovat kohta jo ovella. Nämä rannekkeet auttavat myös matkapahoinvointiin ja soveltuvat kaikenikäisille. Huom, tämä ei ole mainos, mutta omat rannekkeet pääset tilaamaan täältä: www.pahoinvointi.fi

4 kommenttia:

  1. Jesh hyvä blogi..jään seuraamaan..täällä mennään aikalailla samoilla rv:llä.toinen lapsi tulossa..muistaha että aurajuusto kuuluu kiellettyjen listaaan :/ tsemppiä odotukseen ja onnea kovasti :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja tervetuloa seurailemaan :) Kiitos myös huolenpidosta, mutta aurajuustoa on turvallista syödä 70 asteisen kuumennuksen jälkeen. Ja määränäkin söin sitä vain noin 50g. Joten ei hätää!

      Kovasti tsemppiä ja onnea myös itsellesi! :)

      Poista
  2. Minäkin jään seuraamaan blogiasi :) itse tein eilen positiivisen testin nyt mennään siis 4+1 oli kyllä maailman paras ystäväpäivä lahja! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa seurailemaan! =) <3 Voih että, onneksi olkoon raskaudestasi! Ihanaa! :) Miten jakselet?

      Poista