tiistai 14. lokakuuta 2014

Ensimmäinen masukuva

Rv 4+1: Tänään soitin neuvolaan ja meille varattiin ensimmäinen neuvolakäynti viikolle 9 ja myös ensimmäinen lääkärinaika viikolle 10, jossa lääkäri halutessaan katsoo masun ultralla. <3 Käytiin myös apteekissa ostamassa mulle monivitamiini- ja hivenainevalmiste purkki: Orion pharma Multivita raskaus ja imetys. Tänään oireina on ollut ikäviä vihlasuja sekä ylä-, että alapäässä. Vatsassa on tyhmä ''menkkamainen'' tunne ja viime yönä tunsin vatsassa möykyn, jotain mitä sinne ''ei kuulu''. Nännit ovat kipeät ja on ilmestynyt uutta vuotoa.

Rv 4+2: Tänään tuli seurustelua täyteen 1 vuosi ja 5 kuukautta. Tasan kuukauden päästä on mun 21-vuotis syntymäpäivät, 1,5 vuotis seurustelupäivä ja isänpäivä. Monta aihetta juhlaan, eikö! Aamulla vietiin sisko ja sen mies lentokentälle. Olotilaltaan tänään on ollut pahin raskauspäivä tähän mennessä. Kokopäivän on ollut aivan järkyttävät menkkakivut - ilman kuitenkin niitä menkkoja. Selkään sattuu, kaikkialle polttelee ja on todella epämukava olo. Paha olla. Mutta se on onneksi vain hyvä merkki. Raskaus etenee suuniteltusti ja niinkuin pitää.

Rv 4+3: Tänään käytiin Matiaksen siskon ja hänen miehensä luona kylässä. A on ollut 4 viikkoa flunssassa ja on nytkin saikulla. Se näytti niiden ekat ultrakuvat ja voi että miten aloin ite heti taas venailemaan omaa tulevaa ultraa hamaassa tulevaisuudessa! A puhui miten odottavan aika on pitkä ja osasin niin samaistua siihen tilanteeseen. Minäkin haluan jo nähdä oman pienokaiseni. Mun henkeä on ahdistanut nyt kolme päivää putkeen. Mikä kuuluu asiaan, mutta on ihan hirveetä... Olo on väsynyt, hien eritys on huipussaan, välillä vihloo ja rinnat jatkaa kasvamistaan, eikä Matias anna kipeille nänneille armoa...

Rv 4+4: Tänään oli saunapäivä ja käytiin pikkusiskon luona Hyvinkäällä. Tehtiin ruokaa ja pelattiin. Olo on ollut hyvä. Ajoittain vihlasee ja on huonovointinen olo. Ihanku ois vatta sekasin, muttei mitään kuitenkaan tule... Ei jaksais odottaa että pääsis jo kertomaan perheenjäsenille meidän raskaudesta. Vielä kuitenkaan ei ole oikea aika.


Rv 4+5: Tänään käytiin haravoimassa äidin luona ja pikkusiskon luona syömässä pätkis-juustokakkua! Aamulla otettiin ensimmäiset masukuvat. Kerran tänään vihloi haravoidessa ja vatta oli sekaisin. Illalla tuli taas vanha tuttu menkkamainen kipukohtaus joka säteili pahasti selkään.

Rv 4+6: Tänään mulla alkoi työt taimitarhalla ja siellä oli tosi kivaa! Onneksi siellä oli muutamia muitakin suomalaisia nuoria tyttöjä minun lisäksi. 90% työntekijöistä on virolaisia vanhoja naisia. Töissä vihloi minuutin ajan, mutta muuten on ollut helppo päivä oireiden osalta.

Tänään on raskausviikko 5+0 tadaa! Ei ole ollut muita oireita kuin että vatta on sekaisin ja nukuttaa kokoajan vaikka nukuin viimeyönä kellon ympäri. Töissä sujui kaikki hyvin ja ruokatunnilla luin uusinta Vauva-lehteä minkä Matias minulle osti. ♥ Ja totta tosiaan, nyt on sitten ikuistettu ja valokuvattu raskausmasun lähtötilanne. Odotan kovasti vauvamasuni kasvamista.
Menen nyt nukkumaan Matiaksen seuraksi, hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti