lauantai 23. heinäkuuta 2016

Puuha Pate

Olin vaunulenkillä ja käytiin ensin Prismassa. Ei ollut. Käytiin Br lelukaupassa, ei ollut. 

Kysyin myyjältä, onko teillä mitään Puuha-Peteä? Myyjä tokaisi heti että ei ole, ne menevät niin nopeasti, tai ootas hetkinen, käyn katsomassa varastossa. Myyjä tulee takaisin ja kysyi olenko käynyt Prismassa katsomassa? Kerroin että tulin sieltä juuri eikä sielä ollut ainuttakaan Puuha-Pete lelua.

Ennen kuin ehdin kertoa miksi etsin niitä, niin tämä tyttö kysyy että: ''En tiedä ootko noissa Facebook kirpputoreilla käynyt mutta siellä oli tänään ainakin myynnissä noita Puuha-Pete leluja''. Vastasin myyjälle että niin on, tai oli, me saatiin ne mun mies on tällä hetkellä hakemassa niitä! :) 

Myyjä vastasi iloisesti että oho, no kiva juttu! Kerroin että tulin ihan mielenkiinnosta tekemään hintavertailua ja etsimään onko teillä sitä Puuha-Peten kissaa myynnissä. Myyjä kertoi että joo ne lelut ovat todella suosittuja ja autot maksavat sen 20 euroa. 20 euroa?? Yksi auto?? Niinkö paljon?? 

Myyjä sanoi että joo joo, ne ovat niin hintavia! Ja kerroin miten mahtavat kaupat me tehtiin kun saatiin koko seuraava paketti yhteenstä 35 eurolla:


8 autoa, hahmot, pesula ja maja. Ja kaikki ehjiä, puhtaita ja hienoja! Me oltiin niin innoissaan näistä ja mäkin vaan hypistelin ja kuvasin innokkaana. Matias sanoi ettei hän jaksaisi odottaa ja haluaisi antaa nämä Patelle samantien. Mutta pidettiin nämä vielä pojalta piilossa.


Onneksi Matias oli skarppina ja näki nopeasti näiden myynti-ilmoituksen. Sanoi että täällä olisi myynnissä tälläinen setti vain 35 eurolla. Menin katsomaan ja sanoin samantien että laita av, laita nyt ja mietitään sitten sen jälkeen! Ei mennyt kauaa niin meidän alustavan varauksen jälkeen alkoi sadella jono-kommentteja.


Rahat menivät myös suoraan lelujen vanhalle omistajalle, pienelle pojalle joka oli 
niin tohkeissaan että antoi Puuha-Pete dvd elokuvan vielä kaupanpäälle.


Matias oli kysynyt pojalta että onhan tämä nyt täysin varma että raaskii luopua 
hänen aarteistaan ja kiitteli kovasti. Nyt meillä on upea joululahja ensijouluksi, 1v7kk Patelle. <3


2 kommenttia:

  1. Olen seuraillut blogiasi melkein alusta asti. Olet kirjoitellut alusta asti kivasti viikko-viikolta ja päivä-päivältä. Itse tein positiivisen raskaustestin muutama päivä sitten ja nyt on kiva vertailla omia tuntemuksia sinun teksteihisi. :-)

    VastaaPoista
  2. Heiii. Bongasin sut Sannin musavideolta. Vähänkö siistiä! :D

    VastaaPoista