keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Serkun ristiäiset

Sunnuntaina oli aika paljon menoa ja meininkiä! Herättiin, syötiin aamupalat ja lähdettiin kävellen kohti uimahallia. Vauvauinti meni todella hyvin ja kaikille jäi tosi hyvä mieli. Sain uinnista hyviä kuvia ja videoita. Pate jaksoi niin reippaasti ja uinnin jälkeen vaan naureskeli äidin höpötyksille. Kyllähän se väsymys alkoi tulla kun vaunuihin päästiin ja Pate nukkuikin siitä sitten seuraavat kaksi tuntia. 


Käveltiin kaupan kautta kotiin ja siirrettiin Pate parvekkeelle jatkamaan uniaan. Ehdittiin hyvin laittautua ja valmistautua rauhassa lähtöön. Klo 15:00 alkaa Hyvinkäällä Paten serkun, mun isosiskon lapsen ristiäiset.


Kello on jo yli kaksi ja Pate nukkuu edelleen. On nukkunut jo kaksi tuntia, yöpuku päällään. Pakko herättää ja ottaa sisälle. Pate oli ihan uninen ja tärähtänyt mutta hyvin jaksoi syödä päivällisen ja olla puettavana. Patella oli ensimmäistä kertaa hänen Benettonin rusetti kaulassa.


Matka sujui hyvin ja viittä vaille saavuttiin paikalle. Hyvin ehdittiin mutta harmitti kun täytyi keskeyttää Paten unet. Tilaisuus oli hieno ja vauva sai nimekseen Seidi. 


Alla olevassa kuva on aika huono mutta parempaa ei ollut. Pate jaksoi hyvin ja tyytyväisenä olla koko tilaisuuden. Vaihdettiin syliä välissä niin jaksoi taas paremmin.


Kun juteltiin Mumman kanssa ja hän alkoi nauraa niin Pateakin alkoi naurattaa! Nauroi ihan äänekkäästi. Eli nauru tarttui nyt ensimmäisen kerran. :) Poika otti myös puolen tunnin päiväunet juhlissa. Ei ihmekään kun mokomat vanhemmat keskeyttivät makoisat päiväunet aiemmin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti