torstai 17. joulukuuta 2015

Joulu ostoksia

Meillä oli todella ihana shoppailu päivä lauantaina, kun käytiin koko perheen voimin Hyvinkään kauppakeskus Willassa. Käytiin joulu ostoksilla ja mulla oli pitkä ostoslista kaikkea mitä mä haluaisin meille ja meidän läheisille ostaa. Kaikki tarvittava löytyi. Kauppakeskuksessa nähtiin myös joulupukki ja muori. Väkeä oli todella paljon ja kaikkialla oli ihanan jouluinen tunnelma.


Käytiin metsästämässä Tigeristä samaa tuttua lahjapaperia. Noi kiiltävät ovat niin nättejä ja kokeiltiin tänä jouluna uusia sävyjä. Tykkään panostaa joululahjojen paketointiin ja niiden koristeluun, se jos mikä on rentouttavaa puuhaa! Ja niistä tulee niin kauniita. Se on myös kiva että omat paketoidut lahjat erottuvat erilaisen lahjapaperin ansiosta. Ettei kaikki paketit ole samanlaisissa perusmarketti papereissa. :)


Mariah Carey tulee ensimmäistä kertaa Suomeen huhtikuussa. Oon kuunnellut koko joulukuun taas Mariahin joululauluja. Liput tulevat huomenna myyntiin ja tässä pähkäilen vielä että meneekö vai en. Oon suuri Celine Dion fani, mutta Mariah Carey olisi kyllä myös näkemisen arvoinen kokemus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti