perjantai 13. marraskuuta 2015

Popsi popsi porkkanaa

Kävin tänään kirpputorilla samalla kun pojat olivat vaunulenkillä. Toisinsanoen odottivat mua, heh! Ostin sieltä lisää joulusisustusta kotiin. Eilen sormiruokailtiin porkkanaa ensimmäisen kerran. Huomasi heti että banaani oli Herran mielestä paremman makuista. Tänään huomasin kakkavaipan vaihdossa että koostumus on muuttunut, eli kyllä sinne mahaan on jotakin ruokaa päässyt. Hyvä juttu! 



Sormiruokailu vaatii kyllä vanhemmilta paljon kärsivällisyyttä ja odotan jo innolla sitä että Pate oppisi itse istumaan. Silloin sormiruokailu helpottuu kun on tukeva asento ja kädet ns. vapaana. Alan sitten kokkaamaan vaikka mitä kaikkea herkkuja vauvalle! 



Meillä ei toistaiseksi ole vielä syöttötuolia mutta saatiin tuollainen kävelytuoli. Pate on istunut siinä muutamat syöttökerrat ja nauttii olostaan. Eilen katseli tarkkana kun isi pelasi nhl:lää. :)


Eilen meidän ystäväpariskunta kävi yllätyksenä meillä kylässä mun syntymäpäivien kunniaksi. Olipa mukava yllätys! Hyvää viikonloppua kaikille lukijoille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti