perjantai 10. heinäkuuta 2015

Pienissä häissä pienten kanssa


Me oltiin viime viikonloppuna niissä häissä mistä mainitsin viime postauksessa. Häät olivat kerrassaan ihanat ja itse seremonia oli kaunein mitä oon koskaan nähnyt. Hääpari meni naimisiin järvenrannalla aurinkoisena kesäpäivänä. 
Paljon onnea vielä tuoreelle hääparille!


Ulkona oli todella lämmin ja ihana sää. Suurinosa ajasta oltiinkin ulkona ja vauva vaunuissa nukkumassa. Häissä oltiin 6 tuntia, vau! Selvittiin vain kahdella imetyksellä ja vaipanvaihdolla. Sulhanen on Matiaksen lapsuuden kaveri ja hänen äitinsä oli järkännyt meille hyvät tilat vauvan hoidolle. Huoneen jossa sai olla omassa rauhassa syöttämässä poikaa. 
6 viikon ikäinen nyyttimme sai paljon ihailua ja rakkautta monilta vierailta ja henkilökunnaltakin.



Olin ja olen niin ylpeä pojastani mieten rauhallisesti ja reippaasti valittamatta hän jaksoi olla koko juhlien ajan. Alussa hän nukkui todella pitkään ja viimeiset tunnit pienokaisemme seurusteli ja kulki sylistä syliin eri ihmisten kanssa ja sai paljon kehuja kaikilta. Pientä nälkä itkua tuli sitten kotimatkalla autossa ja naureskeltiinkin Matiaksen kanssa että no nyttenhän sitä voi alkaa itkeä kun juhlat ovat ohi ja ollaan vain perheen kesken. Hahah höpsöä!



Häihin oltiin kutsuttu koko meidän, Matiaksen perhe ja menossa mukana oli myös rakas kummipoikamme, Matiaksen siskon vauva joka täytti tällä viikolla 3 kuukautta. Juhlat olivat meidän pojalle ensimmäiset ja seuraavat ovatkin ylihuomenna, nimittäin ristiäiset. Valmisteluita ollaan tehty ja suunniteltu koko tämäkin viikko ja vihdoin alkaa stressi vähenemään kun järjestelyt alkaa olemaan kaikki valmiina. Huomenna olisi tarkoitus leipoa anopin ja hänen tyttärensä kanssa voileipäkakut ristiäisiin. Odotan innolla! Voi jestas mikä ilme pojalla on viimeisessä kuvassa mummon sylissä. Äidin rakas ylpeys. :)



1 kommentti:

  1. Ihana blogi. Olen seurannut blogiasi raskauden alusta asti. Itselläni on myös kuukauden ikäinen vauva joten on mukava lukea tekstejä kun huomaa samoja asioita oman vauvan kohdalla. Olisi kiva kuulla miten toivuit synnytyksestä/sektiosta.

    VastaaPoista