tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kuvia sairaalasta

Tällä viikolla on vauvan ensimmäinen neuvolalääkääri ja mun jälkitarkastus synnärillä. Voikun kaikki olisi kunnossa. Toisaalta, miksei olisi? Minä ja vauva voidaan molemmat hyvin. Tekisi jo niin mieli aloittaa treenaaminen ja tehdä töitä palautumisen eteen, vaikka ei tässä nyt mikään kiire olekkaan. Ja se nyt on vain hyvä keräillä voimia ja levätä aina kun on mahdollista, koska öisin ei nukuta pitkiä pätkiä nälkäisen vastasyntyneen kanssa. :) Me ollaan käyty vauvan kanssa kylässä kolmesti. Kerran mummolassa ja vauvan tätien luona. Se on aina yhtä jännittävää, mutta ensimmäinen kerta oli ehdottomasti pahin! Kaikki sujui kyllä täydellisesti, mutta olin varautunut maailmanloppuun ja pakannut hoitolaukun aivan täyteen. Haha, no onhan se parempi varautua kaikkeen mahdolliseen ja pakata liikaa kuin liian vähän. Viikonloppu se vasta jänskättääkin tätä äitiä kun lähdetään toiselle paikkakunnalle häihin. Onneksi mennään autolla ja autoon voi pakata paljon kaikkea vähän enemmän ja vähemmän tarpeellista mukaan. Ja lopuksi vielä kuvia meidän sairaala-ajalta!

1. Sydänkäyrässä ja vauva mahassa 2. Nam mikä sairaala aamiainen! 3. Supistukset piirtyvät käyrälle
4. Tulevat vanhemmat odottelevat onnellisina vauvan tuloa maailmaan
1. Vielä hymyilyttää 2. Synnytyksen odottelua ja käynnistelyä ilman Matiasta 3. Synnytys on nyt takana päin ja toipuminen voi alkaa 4. Raskausmyrkytyksestä turvonnut äiti jaksoi vähän aikaa pidellä vierellään alle vuorokauden ikäistä vauvaansa. Hetki oli lyhyt ja ihana vaikka piti varoa sekä äidin, että vauvan piuhoja ja letkuja.
1. Äidin rakas teho-osastolla lämmityksessä ja lisähapessa 2. Maailman paras isi pitää huolta vauvasta ja ottelee
kuvia äidille näytiksi 3. Vuodepotilas masentuneena ja kaukana vauvasta 4. Isin ja äidin kultakimpale

1. Isi antamassa tärkeetä kenguruhoitoa ja ihokontaktia kun äiti ei pystynyt 2. Elämäni miehet! 3. Väsynyt viiksimies
1. Äiti pääsi syöttämään lastaan ensimmäisen kerran 2 päivän ikäisenä 2. Isin lämmin syli
3. Voi pientä reppanaa, menossa takaisin siniseen valoon... 4. Keskosen jalka
1. Ensimmäinen kylpy ei ollut kiva ollenkaan 2. Teho-osaston hoitaja toi pojan äidin luona käymään 3. ''Antaudun!!''

3 kommenttia:

  1. Olisi superkivaa jos päivittäisit blogia enemmän! Kommentoin sulle jo talvella rakenneultran aikoihin, nyt meillekin on syntynyt pieni poika, teidän laskettuna aikana eli 16.6 :) iloa teille vauva-arkeen!

    VastaaPoista
  2. Onnea aivan älyttömästi! Synnytys on kaikilla erilainen ja poikkesi suuresti omastani, mutta oli ihanaa lukea tällainen tarina! <3 :) Erittäin suloinen poika <3

    VastaaPoista
  3. Laitoinko jo? ei voi muistaa :D http://themotherofoneandproudofit.blogspot.fi

    VastaaPoista