perjantai 2. lokakuuta 2015

Se on rähinä rä rähinä

Mulla on nyt paljon kaikennäköistä pakollista menoa ensikuussa, kuten hammaslääkäriä ja autokoulun kolmas vaihe. Mikä on turhauttavaa ja pelkkää rahastusta, ainakin mulle. Mulla on ollut ajokortti kaksi vuotta, enkä koe että tarvitsisin 7,5 tuntia lisää opetusta autolla ajelemisesta. Onneksi kyseessä ei ole pitkä juttu vaan sen voi halutessa suorittaa yhdessä päivässä. Me kuitenkin jaettiin se mulle kahteen päivään Paten hoidon ja Matiaksen töiden takia. Kävin vihdoin tänään ostamassa itselleni uuden kalenterin kun edellinen meni vanhaksi jo keväällä. Nyt on niin paljon kaikenlaista menoa itellä ja perheellä niin on pakko kirjata kaikki ylös. Tähän mennessä Matiaksen on tarvinnut kahdesti ruokkia poika silläaikaa kun olen ollut muualla kuten esimerkiksi synnytyksen jälkitarkastuksessa. Sen jälkeen kun mun maidon määrä kasvoi ja uskallettiin lopettaa lisämaito kokonaan (reilu 2kk sitten) niin Paten ruokinta on tapahtunut aina imettämällä. Nytpä siis on tiedossa muutama sellainen kerta kun mä en pääse imettämään ja mä en omista rintapumppua! Hetken jo stressasin mutta kävin tänään ruokakaupassa ja ostin sieltä samalla minicrip pusseja rintamaidon pakastamista varten. Ajattelin että alan pikkuhiljaa lypsämään maitoa pakkaseen Matiakselle ja Patelle valmiiksi. Kun tulin kaupasta kotiin ja vaihdoin vaatteet niin huomasin että oikea rinta oli todella kipeä. No sehän oli ihan kovana ja täynnä maitoa. Se oikein hitaasti tiputti maitoa niinkuin olisi ollut ihan äärimmillään täynnä! :D Hahah. Menin keittiöön ja lypsäsin maitoa käsin yhden desilitran. Sitähän irtosi käsin lypsäten todella hyvin, tästä on hyvä jatkaa. :) Ensikuussa poika täyttää jo puoli vuotta.



Patella on kuvassa päällä lahjaksi saadut Tommy Hilfiger merkkifarkut ja isin ostama Rähinä junior body. 
Vauvalla oli ensimmäistä kertaa farkut jalassa. Katsokaa miten söpö pieni peppu! Näin tyylikkäänä oli hyvä
 lähteä meidän ystävän Henkan 27 vuotis yllätyssyntymäpäiväjuhliin.


Kuvassa ovat Pate, isi, kummisetä sekä ystävän poika. Juhlat pidettiin synttärisankarin tyttöystävän vanhempien 
kotona. Isossa talossa oli paljon vieraita ja siellä ollaan nuorempana vietetty kyllä monia kotibileitä!



Kyseessä olivat onnistuneet yllätysjuhlat joiden alussa huudettiin ''YLLÄTYS!' kun synttärisankari astui ulko-ovesta sisään. Mentiin silloin viereiseen huoneeseen ettei Pate säikähtäisi kovaa ääntä, mutta se ei näyttänyt poikaa häiritsevän.


Huomaa kyllä miten ajat ja ihmiset muuttuvat. Juhlissa oli yksi raskaana oleva, yksi alle 2 vuotias lapsi ja Pate vauva. Me oltiin Paten kanssa juhlissa 2,5 tuntia alkuillasta ja lähdettiin kotio ennenkuin ryyppäjäiset alkoivat. Iskä ja kummisetä saattoivat meidät turvallisesti autolle vähän matkan päähän ja me lähdettiin pojan kanssa kaksin kotio. Matias mietti kauan jääkö hän vielä juhliin ilman meitä vai tuleeko samalla kyydillä kotiin. Rohkaisin sitä vähän ja sanoin että nää kerrat kannattaa hyödyntää kun on perheeltä lupa jäädä viettämään iltaa ja niin Matias jäikin ja hauskaa heillä oli. :)



Me vietettiin ihanaa äiti-poika laatuaikaa kaksin ja mentiin aikaisin nukkumaan vierekkäin. Yöllä tuli valvottua kun Pate herätti tissille eikä mies ollut vielä saapunut kotiin niin en saanut heti unta. Sitten kun Matias tuli kotiin ja pojat jo nukkuivat niin ei mennyt kauaa kun isosisko laittoi viestin että hänen lapsivedet meni. Laiteltiin siinä sitten viestiä ja kolmen tunnin valvomisen jälkeen sain unta joskus aamu kuudelta. Ei se haittaa ja sunnuntaina musta tuli täti pienelle tytölle. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti