perjantai 2. lokakuuta 2015

Nyt saa kysyä!


Laittakaa mulle kysymyksiä niin teen niistä vastausvideon ja laittakaa jos on niin 
ideoita toivepostauksista. Kiitos ja ihanaa viikonloppua kaikille lukijoille!

12 kommenttia:

  1. Ois kiva saada postausta vauvatarvikkeista, mitkä oli tarpeellisia ja mitkä ei :)

    VastaaPoista
  2. Teitkö ruokavaliossasi ja elämäntavoissasi muutoksia parempaan päin vai olivatko ne jo valmiiksi terveelliset silloin kun lasta aloitte yrittämään?:) entä kofeiini, juotko kahvia tai käytätkö muita kofeiinivalmisteita nyt? Jos käytät niin ootko huomannut vaikuttaako se Paten päiväuniin? Tai onko tuttuja jotka olis asiasta maininnut? Itse kofeiiniriippuvainen ja pitäis päästä eroon tai vähentää ainakin vielä enemmän, oon tutuilta imettäviltä äideiltä kysynyt asiaa ja heillä useilla vaikuttaa lapsen päikkäreiden pituuteen ja lapsen unen laatuun jos ovat juoneet kahvia, eii :( :D

    VastaaPoista
  3. onko vauva arki ollut raskasta? miten se vastasi odotuksiasi? tunnetko missaavasi mitään? osallistuuko miehesikin vauvan hoitoon aktiivisesti?

    VastaaPoista
  4. Ois kiva sellanen teijän arkipäivästä kertova postaus :)

    VastaaPoista
  5. Oletteko aloittaneet kiinteät jo? Jos olette niin millä ja miten on sujunut? Jos ette niin milloin aiotte aloittaa? Millaisia suunnitelmia imetyksen suhteen?

    VastaaPoista
  6. Lapsi kun tuo oman lisänsä parisuhteeseen, onko teidän parisuhteessanne tapahtunut muutoksia? :) onko teillä enää aikaa toisillenne kahden?

    VastaaPoista
  7. Jännittikö sua synnytys etukäteen? Vaikuttiko sun synnytyskokemus positiivisesti/negatiivisesti mahdolliseen halukkuuteen hankkia lisää lapsia? Mikä on ollut helpointa/vaikeinta/yllättävintä, mitä vauva-arki on tuonut mukanaan? Miten hyvin olitte osannut varautua vauvan tuloon etukäteen? Pitikö esimerkiksi hankkia vielä paljon tarvikkeita/vaatteita vauvalle syntymän jälkeen vai oliko "kaikki valmista"? Miten Pate on vaikuttanut teidän parisuhteeseen raskausaikana ja syntymän jälkeen?

    VastaaPoista
  8. Saisikos postausta teidän vaunuista? Millaiset ovat olleet käytössä?

    VastaaPoista
  9. Onko bändihommat jäissä nyt Paten myötä? Millaset sun/teidä tulevaisuudensuunnitelmat on nyt, aiotko opiskella lisää, mennä töihin? Tai kauan ajattelit Paten kanssa olla kotona ylipäätänsä? :)

    VastaaPoista
  10. millainen vauva Pate on ollut?

    VastaaPoista
  11. Onko Paten syntymä muuttanut sinua ihmisenä? Jos oon niin millä tavalla? :)

    VastaaPoista
  12. Olisi kiva saada postauksia Paten kehittymisestä vaikka sillälailla kuukausittain? :)

    VastaaPoista