sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Milloin alkaa viimeinen kolmannes?


Rv 25+1: Olo on tukala ja inhottava kävellä selkäsuorassa kun vauva on kokoajan pääalaspäin ja pää painaa alavatsaan kovalla paineella kokoajan ja se tuntuu häiritsevältä :D Silloin on mukavampi olla kun vaavin pää ei painaudu ihoa vasten. Tuntuu kuin kokoajan olisi pissahätä!

Rv 25+2:
Tänään meillä oli perhevalmennus 1/3 Riksun neuvolassa. Meitä oli sielä viisi pariskuntaa ja yhteishenki oli tosi hyvä. :) Eka käynti kesti 1,5 tuntia ja seuraava käynti on ensiviikolla samaan aikaan ja silloin käydään kaksi tuntia synnytystä läpi. Tällä ekalla käynnillä vähän esittäydyttiin ja käytiin läpi seuraavia käyntejä. Aiheena ekalla kerralla mistä juteltiin oli vanhemmuus, mitä se tarkoittaa ja miten se muuttaa jokaisen meidän elämää. Odotan innolla seuraavaa käyntiä!

Rv 25+3:
Viikon viimeinen työpäivä on nyt takana ja lähden hakemaan saikulla olevaa miestäni kotoota mun mukaan ruokakauppaan. Kun saavutaan ruokakaupasta takaisin kotiin niin hetken päästä jo minun siskoni Hyvinkäältä pimpoittavat ovikelloa ja tulevat meille kylään. Laitettiin ruokaa yhdessä ja katsottiin elokuva. Pikkusiskoni, vauvan kummitäti toi mukanaan itseleivottuja mustikka muffineja, njams! Me puolestaan oltiin ostettu kaikille isot donitsit. Isosiskolla on nyt jo viikon mittainen migreeni takana eikä loppua näy. Juteltiin paljon vauva-asioita ja pojan tädit koskettivat molemmat masuani ja tunsivat pojan kun näytin heille oikean kohdan! =)

Rv 25+4: Aamulla kävin ostoksilla vauvakutsuja varten. Päivällä oli tiedossa Matiaksen siskon ja meidän vauvan serkun vauvakutsut! Juhlat olivat todella onnistuneet, ruokia, juomia, ihmisiä ja ohjelmanumeroita myöten. <3 A oli todella iloinen ja onnellinen juhlista, osallistujista ja lahjoista! Illalla kotona katsottiin vihdoin Matiaksen kanssa kauhuelokuva Annabelle. Suosittelen katsomaan!

Rv 25+5: Vauva ei enään liiku ja potki niin paljoa kuin silloin pienempänä kun oli enemmän liikkumistilaa. Tunnen vauvan kyllä kokoajan mutta nykyään se potkii enimmäkseen vain aamuisin ja iltaisin sekä liikkeet ovat sellaisia hidastempoisia ja päällä puskemista. Vauva nukkuu aika paljon ja tällä viikolla vauva on viihtynyt paljon pääalaspäin. Vauva on nyt noin 30 cm pitkä ja jos hän päättäisi syntyä nytten niin selviytymis mahdollisuudet olisivat jo suuret. <3


2 kommenttia: