tiistai 10. toukokuuta 2016

Ihana aurinko

Olipahan mukava aamupäivä taas! Nyt kun ollaan päästy sen vaiheen ohi missä noustiin ja kaatuiltiin kokoajan, niin on outoa sekä yllättävän ihanaa miten helppo arki meillä nykyään on. Aamulla kun herään, vaihdan vaipan ja päivävaatteet. Vaatteiden vaihto on niin nopeeta toimintaa näillä säillä! Housuvaippa ylös, t-paita päälle, shortsit jalkaan ja menoksi. Vien pojan olohuoneeseen leikkimään leluilla ja mä saan tehdä omassa rauhassa aamutoimet hitaasti ja haukoitellen ja kun jaksan niin valmistan meille aamupalan. Sitten mennäänkin yhdessä leikkimään ja leikin ohella hoidan astia- ja pyykkitilanteen ajantasalle.



Sain rauhassa käytyä suihkussa, pesin hiukset ja kuivattelin rauhassa, samalla kun Pate katsoi Daniel tiikeriä. Sitten poika konttasi naureskellen mun luokse syliin, oikein leveä hymy kasvoillaan ja tuli mun kanssa pukeutumaan.

Toiset päiväunet ovat tehneet paluun ja Pate nukahti ekoille päiväunille tosi aikaisin ja nukkuikin silloin 1,5 tuntia omassa pinnasängyssään. Tällä hetkellä molemmat pojat nukkuvat makuuhuoneessa päiväunia ja äiti sai omaa aikaa blogin ja tietokoneen äärellä.

Lounaan jälkeen lähdettiin ulos veitikan kanssa, haettiin matka rattaat pyöräkellarista, mitkä äitini antoi meille hätätilanteita eli extempore ulkoilu reissuja varten. Muulloin Matias jättää meidän rattaat mulle rappukäytävään valmiiksi jos pyydän ja tiedän että tarvitsen niitä Matiaksen työpäivän aikana. Ja koska rattaita ei saa säilyttää siinä 24/7 niin pidetään niitä rappukäytävässä vain tarpeen vaatiessa ja muulloin niitä säilytetään auton takakontissa.



Nappasin pojan kainaloon, ja sain helposti yhdellä kädellä roudattua ja kasattua matkarattaat ulos kun olivat ihanan kevyet. Ulkona on niin lämmin ja poika on jo niin iso napero että turhaan me sisällä kökötellään ja odoitellaan että isi pääsee töistä kotiin.

Meillä oli oikein hauskaa pojan kanssa ja Pate röhnötti ja heilutteli jalkojaan matkarattaissa kuin mikäkin iso poika. Välillä piti kurkkia että oliko poika vahingossa nukahtanut, mutta Pate leikki vain hiljaa hymyillen omalla/äidin kaulakorulla.

Käytiin prismassa ostamassa nutrijunior 3:sta, leikki-ikäisen maitojuomaa. Haluan käyttää ja kokeilla sitä hetken aikaa ennen lehmänmaitoa. Sieltä kipiteltiin kirpputorille ja löysin kaikkea kivaa kummipojalle ja omalle pojalle hienon ja uuden seilori helle asun ja kengät! Vähän käytetyt, siistit ja koko mustat Nike:n hienot kesäkengät. Ei paljon mitään kulumaa.



Hyvää fiilistä tulee helteiden lisäksi, Suomen voittoputkesta, Paten syntymäpäivien suunnittelusta ja ''kevätsiivouksesta''. Oon käynyt kaappeja läpi ja myynyt taas lähemmäs sadan euron edestä kaikkea vanhaa ja meille jonninjoutavaa tavaraa facebook kirpputorilla. Viimeviikolla eräs nainen haki 40 eurolla ikea kassillisen saatuja, pieneksi menneitä, Patella käyttämättömiä tai vain muutamia kertoja päällä pidettyjä vaatteita, kaksi karhupukua ja vuosia kaapissa lojunneen vanhan kamerani. Äskeittäin sovin kaupat huomiselle vanhoista ulkomaanrahoista, joilla ei ole meille mitään käyttöä.

Oon ajatellut jo vuosia etteenpäin sitä tilannetta kun sitten joskus päästään tekemään muuttoa ja pakkaamaan niin haluan jo eroon kaikesta turhasta tilan viejiöistä ja samalla tienaan taskurahaa!



Eilen kuultiin myös että taloyhtiö, meidän pyynnöstä, kasaa Patelle upouuden ja kannellisen hiekkalaatikon meidän talon sisäpihalle, varjoisempaan ja suojaisampaan paikkaan. Nykyinen on etupihalla, kaikkien näkyvillä, auringon paahteessa, eläinten turmellettuna ja rikkaruohojen vallattuna.

Huomenna mulla on kampaaja 5 kk tauon jälkeen ... ja käydään äitini kanssa ostamassa meille kesäkukat parvekkeelle. Ihana päivä tiedossa. Aurinkoista viikkoa kaikille muillekkin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti