perjantai 1. huhtikuuta 2016

Tule mukaan leikkiin älä enää nuku

Pitkäperjantaina oltiin mummon, vaarin ja Matiaksen sisarusten kanssa pääsiäisen vietossa koko konkkaronkka. Syötiin ruokaa, leikittiin vauvojen kanssa ja herkuteltiin mämmiä. Mikäs sen parempaa pääsiäisen viettoa olisikaan! Lauantaina käytiin markkinoilla, kierreltiin tori ja muutkin tapahtumapisteet. Päivä oli aika pettymys huonon sään takia, mutta museon pihan eläimet ja eritoten alpakat olivat todella kiva juttu Paten mielestä.


Mimi Mimi, Kuku-ku-Ku-ku!





Ja sunnuntaina pääsiäispäivänä oli sitten se kauan odotettu Mimin ja Kukun keikka! He esiintyivät Pompotilla ja siellä oli todella paljon lapsia katsomassa. Käveltiin pitkä vaunulenkki ulkona ennen keikan alkua ja kun Pate heräsi niin hämmennys oli suuri. Kun Pate näki Kukun, se ei muuta nähnytkään. Kaiken sen väkipaljouden keskellä Pate tuijotti vain ja ainoastaan Kukua, taukoamatta! Ennen keikkaa, keikan aikana ja keikan jälkeen, seuraavanlaisesti:




 Kuku oli kyllä todella mukava ja keikasta jäi todella hyvä fiilis koko perheelle. Tullaan jatkossakin kiertämään näiden kahden keikkoja. Olenhan minä jopa ollut esiintymässäkin bändini kanssa samoilla festareilla Mimin ja Kukun kanssa Porissa ja Hyvinkäälläkin.


Yhteiskuvasta ''ei tullut mitään'' kun Kukua oli ihmeteltävä kokoajan. Kuku yritti kiinnittää Paten huomion ja ohjaa katseen kameraan päin, mutta tuloksetta. Ei se haitannut, näin me saatiin entistä hauskemmat kuvat ja ihanat muistot. Pate selkeästi tunnisti Kukun ja keikalla kuulleet kappaleet. Kerrottiin Kukulle että Pate on heidän suuri fani. Me lauletaan kotona jokapäivä Mimin ja Kukun kappaleita ja Pate katselee niitä telkkarista ihan haltioissaan. Mikään muu lastenohjelma ei kelpaa ja tästä on muotoutunut sellainen Paten juttu.


Meillä oli tosi hauskaa, saatiin yhteiskuvat ja kaikki! Kotiin lähdettiin hymyissä suin syömään ja leikkimään. Ihanaa piristystä varsinkin nyt kun on ollut vähän hammas kipuja ja ollaan jouduttu antamaan kipulääkettä useampana päivänä. Patelle tuli kaksi uutta hammasta parin viikon sisään ja nyt niitä onkin jo alhaalla neljä ja viides hammas tuli vihdoin ja viimein ylös, muttei ole vieläkään etu ylä hammas vaan ylä kulma hammas. :D


Ensikuussa Pate täyttää vuoden ja ensiviikolla juhlitaan kummipojan 1 vuotissyntymäpäiviä. Vastahan noi naperot syntyivät. Täytyy alkaa suunnittelemaan synttärisankarin juhliin kutsuja ja teemaa vähän tarkemmin. Mä keksin ihan loistoidean yksi päivä että haluan Patelle leikkitunnellin ja se osottautui tosi hauskaksi jutuksi Patelle! Isäntäkin kehui että oli vaimolta kuulemma tosi hyvä idis. :D Ihanaa viikonloppua kaikille lukijoille. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti