keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Potkiva poika

 

Rv 21+3: Tänään Matias tunsi lapsensa ensimmäistä kertaa <3 Eli potkun ja vielä kahdesti!

Rv 21+4: Tänään oli Mummin veljen 60 vuotis juhlat missä oltiin soittamassa ja juhlimassa. Sain paljon kehuja ja kyselyitä mahastani. :)

Rv 21+5: Rentoutunut olo sunnuntaina kullan kainalossa, elokuvan ja popcornien parissa.

Rv 21+6: Tänään mulla alkoi työkokeilu päiväkodissa ja rakastuin tohon työhön heti. Töissä täytyy olla omatoiminen ja heittäytyä heti auttamaan lapsia vaatteiden, ruuan ja leikkien kanssa. Meidän ryhmän lapset ovat niin ihania ja valloittavia persoonia löytyy jokalähtöön!

Rv 22+0: Tänään Matias kasasi pinnasängyn vauvalle. <3 Illalla poika potki tosi tosi paljon, tunnustelin niitä ensin kädellä ja kun otin käden pois niin NÄIN vielä muutamat potkut massussani!! :o Vatsa nousi potkun kohdalta ja näytti siltä kuin sitä oltais tökitty sisäpuolelta. <3

Rv 22+1: Olohuoneessa on aika ahdasta kun täällä on paljon vauvan vaatteita ja huonekaluja odottamassa pääsyä omille paikoilleinsa

Rv 22+2: Äippä ja Pena lähti tänään Torinoon hakemaan ralli palkintoa. Töissä sujuu hyvin, siellä on mukavaa ja vihdoin alan oppia hoitolasten nimet.

Rv 22+3: Jee! Me käytiin Willassa kiertelemässä meidän ystävän kanssa ja käytiin laittamassa lastenvaunut tilaukseen jiihuu!!

Rv 22+4: Ystävänpäivä! Mulla oli Matiakselle, mun parhaalle ystävälle lahjana kaunis ystäväkoru, sellainen puolikas sydän kaulakoru ja Matias oli käynyt ostamassa mulle Guessin käsilaukun.. ohhoh. Osaa se mies kyllä aina yllättää. Olin ihan sanaton ja liikuttunut enkä uskonut silmiäni. Kiitos rakas ihan älyttömästi <3 Olet maailman ihanin. Illalla oltiin keikalla Hyvinkäällä bar zoomissa. Koko päivä meni oikeestaan siihen. Roudaamiseen, purkamiseen, kasaamiseen ja asioiden hoitamiseen. 
Keikka itsessään meni hyvin mutta olo oli kyllä todella nuutunut ja väsynyt sen jälkeen.

Rv 22+5: Leivoin tänään hyviä, pehmeitä ja isoja laskijaispullia, namskis! Pullat kohosivat kunnolla mutta läsähtivät sitten matalemmiksi kun voitelin ne kananmunalla talouspaperin voimin koska en omista pullasutia :( Aiemmin päivällä käytiin moikkaamassa Matiaksen ihanaa mummoa.

Rv 22+6: Käytiin tänään Matiaksen vanhempien luona kylässä. Herkuteltiin, autettiin tietokoneella ja anoppi oli taas ostanut ihania vaatteita meidän pojalle. :)

Rv 23+0: Syömisen jälkeen maha tuntuu niin isolta että pelkään sen repeävän. Onneksi oon muistanut rasvailla sitä ahkerasti jos se jotain auttaisi.

Rv 23+1: Töissä sujuu hyvin. Siellä on mukavaa! :) Tänään vähän riideltiin Matiaksen kanssa pitkästä aikaa ja siksi on surullinen mieli mutta onneksi näitä huonoja päiviä ei ole paljoa eikä usein.

Rv 23+2: Meidän ystävälle syntyi tyttö tänään aamuyöstä. Olo on niin onnellinen ja iloinen hänen puolestaan! Pieni prinsessa näytti kuvissa niin täydelliseltä kun olla voi. Appiukko teki yllätysvisiitin meille kylään. Siinä oli kyllä taas sellaista menoa ja meininkiä! Illalla ei ollut yhtään nälkä vaikka en ollut syönyt lämmintä ruokaa kuin aamupäivällä viimeksi. Turvottaa..

Rv 23+3: Olo on epämukava ja turvonnut. Vessassa olen käynyt tänään kakkosella ja neljä kertaa.. Turvottaa, väsyttää ja haluaisi vaan löhöillä sohvalla ja levätä. Töissä oli todella epämukavaa istua kovalla tuolilla. Jalkoja särkee ja kokoajan on ähky olo vaikken olisi syönyt moneen tuntiin eikä nälkä vaan tule :( Pakko on silti syödä säännöllisesti. Onneksi hamstrasin ruokakaupasta itselleni ison määrän appelsiineja lisää kotiin ja se on ihanan raikasta ja kevyttä syötävää. Mutta muuten on ihanan rentouttava olo ja ajatus siitä kun viikonloppu alkoi kullan kanssa ja saa vain löhötä ja rentoutua kotona niiin paljon kun haluaa! Tiedossa on sellainen viikonloppu ettei ole mitään ohjelmaa ja päästään pitkästä aikaa jopa saunomaankin ja ehkä saan ton miehen nakitettua hieromaan mun jalkoja. Jes! :)

Rv 23+4: Pitkästä aikaa meillä on sellainen viikonloppu ettei ole mitään suunnitelmia ja kahden viikon flunssa on nyt vihdoin selätetty!

Rv 23+5:
Aamulla käytiin moikkaamassa Matiaksen mummoa ja iltapäivällä meidän ystäväpariskunta tuli meille kylään. Pojat kanteli ja siirteli huonekaluja paikasta toiseen ja saatiin vihdoin vauvan huonekalut omille paikoilleen. Mutta tavarat ovat vielä ihan hujan hajan ja täällä näyttää siltä että olisi joku muutto kesken.

Rv 23+6: Tänään Matiaksen vanhemmat lähtivät kuukaudeksi ulkomaille. Illalla mentiin Hyvinkäälle mun äidin ja perheen luokse syömään illallista. Ennen Hyvinkäälle lähtöä Matias tunsi vauvan potkut taas pitkästä aikaa moneen viikkoon. Se oli herkkä hetki ! :)

Rv 24+0:
24 päivä ja 24 viikkoa raskautta. Tänään on Matiaksen nimipäivä ja sitä juhlittiin kotona herkkujen kanssa. :) Illalla käytiin meidän ystävän luona kylässä joka sai viime viikolla pienen tyttö vauvan. <3 Vauva oli niin ihanan pieni ja hentoinen, iso silmäinen kaunokainen! <3 Päivällä meillä oli raskauden kolmas neuvola. Siellä käytiin kaikki samat rutiini asiat kuten aina aiemminkin ja lisäksi mitattiin mun sf-mitta, eli kohdun koko ja se oli juuri sen kokoinen kuin pitääkin. Sydänääniä kuunneltiin aika pitkään ja sieltä kuului kovia tömähyksiä kun poika potki ja löi nyrkillä kokoajan! :D Tänään ilmestyi aivan ihana, 2015 vuoden äitiyspakkaus ja saatiin lupalappu sen hakemiseen.

Rv 24+1:
Tänään mulla oli raskausajan hammaslääkäri tarkastus. Sieltä löytyi yksi reikä ja hammaskiveä, muuten kaikki oli hyvin kunnossa. Hammaslääkäri kertoi mulle paljon lapsen hampaiden hoidosta ja suuhygieniasta. Kyselin paljon, opin kaikkea uutta ja tärkeetä kuten sen että ksylitolin nauttiminen raskauden aikana vähentää lapsen korvatulehduksia vauvana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti