sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Masukuvat pt.3

No nyt tulee teidän toivotuin postaus nimittäin masukuvat! Tätä ovat monet odottaneet ja näitä kuvia pyydellään jatkuvasti. Aamulla otettiin kolmannet masukuvat ja tänään on meneillään raskausviikko 18+5. Näitä kuvia muokkailessa hoin ääneen: 
Herranjumala, halleluja, herranjestaaas!! Missä vaiheessa masuni on kasvanut näin suureksi? Tän kokoinen mahani on ollut nyt viikon, jos sitäkään. Mahani oli todella pieni todella pitkään, ja pidän sitä edelleen pienenä. Mutta vanhoihin kuviin, varsinkin lähtötilanteeseen verrattuna, kasvu on todella suuri ja huomattava! Edelleen monet sanovat että jos mua ei tuntisi tai ei tietäisi meidän raskaudesta niin musta ei huomaisi ollenkaan että olen raskaana, saatika sitten kohta jo melkein raskauden puolessa välissä. Viime viikolla mahani oli vielä paljon pienempi (samanlainen kuin alempana näkyvä maha viikolla 15+3) mutta sitten jotain tapahtui ja kasvupyrähdys riistäytyi käsistä. Masu kasvoi huimaa vauhtia ja erotettiin mahan kasvua vasta päivästä 17+6 lähtien. Nyt voin sanoa että vauvamasuni on alkanut kasvaa ja rakastan mahaani todella paljon <3
Turha tässä on kai enempää selitellä, annetaan kuvien puhua puolestaan! :)





Ihania leluja mitä ollaan saatu, kiitos <3

18 kommenttia:

  1. mitäs meinasit napakorun kanssa? vaihdatko silikoniseen (tai vastaavaan) vai otatko pois? :) Itse otin joskus rv 15 pois, nyt ainoat raskausarvet on siinä niitten reikien välissä, kun se iho ei venynytkää siltä alueelta. Nyt siis rv 40+1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En raaski luopua siitä kun sen laittaminen sattui niiiiiin paljon... Mä ostan siihen tilalle jonkun pitkän raskausajan napakorun mut jos se ei onnistu, ei toimi tai jotain muuta vastaavaa käy niin otan sitten kokonaan pois :) Ohhoh :o Onnea viimehetkiin! Paljon tsemppiä ja voimia!! <3

      Poista
  2. heh, onpas se kasvanut kovin! hauska nähdä miten erilaisia raskausmahat aina on, toisilla näkyy vasta viimehetkillä ja toiset on jo ennen puoltaväliä joskus sen näköisiä että on viimeisillään :') en malta odottaa omaani!
    http://uusipienielama.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se menee :) Mun äidillä oli mua odottaessa maha näillä viikoilla jo niin iso että siltä kysyttiin koska se menee synnyttämään :D Sieltä se vielä tulee! :)

      Poista
  3. Tunnetko jo liikkeitä? :)

    VastaaPoista
  4. Löysin sun blogin ihan sattumalta. Itsellä laskettuaika 15.6! Tosi kiva lukea näitä postauksia, kun täällä mennään samalla viikolla sun kanssa :) millon teillä on rakenneultra :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ihanaa! :) Missä päin Suomee meet synnyttämään? Mones lapsi ja ootko tuntenu liikkeitä? :) Ite en oo viel tuntenu. Me varattiin rakenneultra päivälle 20+6 -> 2.2.15 eli enään alle kaksi viikkoa!! <3 Kumpa kaikki olisi kunnossa

      Poista
    2. Helsingissä! Oon 20 vuotias, niin eka lapsi tulossa :) eilen tunsin ekat liikkeet, ihanaa! Varmasti on kaikki vauvalla hyvin, tälleen nuorella ku ei oo kauheesti mitään riskejä! Meillä on RU ens viikon perjantaina, iik!

      Poista
    3. Okei, voi vitsit miten ihanaa <3 :)) Mä odettelen vielä omia.. Juu sanos muuta, ihanaa olla nuori äiti! :) Tuut kertomaan sitten ensiviikolla että miten teillä meni !! :)

      Poista
    4. Varmasti ihan pian alkaa tuntumaa! Oo tarkkana illalla ku meet nukkumaa, ku äiti lepää ni lapsi liikkuu :D joo nuorena jaksaa ihan eritavalla, ihanaa :) <3

      Poista
    5. Niiimpä! Ja palautuu paremmin :) Oon sitä just yrittäny tarkkailla tässä parina päivänä aina nukkumaan menneessä.. :/ Nooh maltti on valttia! :)

      Poista
  5. minä saan kans vauvan kesäkuussa. 17.6 on laskettu aika. Ei oo täälläkää vielä liikkeet tuntunu, mut jos ne tässä parin viikon sisällä alkais tuntuu :) ois kiva ku tekisit sitten kunnon postauksen teidän lastenvaunu hankinnoista, kunhan sen aika tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi onneksi olkoon sinnekkin! Joo no luulisi kohta jo meilläkin tuntuvan! :) Joo vaunuista tulee sitten postausta kun on niiden aika :) Paljon jaksamisia sinne!

      Poista
  6. Onpa ihana nähdä näitä mahakuvia. Eron kyllä huomaa tosi selkeästi! :) Eikös se ole niin että nythän se maha alkaa vain kasvaa kasvamistaan kovaa vauhtia. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Niin huomaa.. <3 Joo nyt kun se vihdoin lähti kasvamaan niin loppua ei näy!! ;D

      Poista
  7. Minkä ikäinen oot?

    VastaaPoista